Heart to Heart Soul to Soul 

The Sacred Divine Feminine 

Your Body is your Temple

The Sacred Divine Feminine 

Het goddelijke vrouwelijke is het meest levend in ons als we trouw zijn aan wie we zijn. Het vrouwelijke kan mooi en delicaat zijn, maar ze kan ook ongetemd, donker en fel zijn.
‘Als we echt de kracht van het vrouwelijke in ons leven toelaten, ontdekken we onze eigen schoonheid. Het maakt niet uit welke kleding we dragen, het gaat erom hoe we onze ziel dragen. Het maakt niet uit hoe oud we zijn, we omarmen de schoonheid en wijsheid van elk jaar waarvoor we hier mogen zijn. We volgen onze innerlijke stem over de stem van anderen heen.
We blijven niet binnen de grenzen van wat ons is geleerd om vrouwelijk te zijn, we zetten die maskers af en leven echt. We schuddebuiken van het lachen. We volgen onze dromen met wilde overgave. We beschermen fel degenen van wie we houden. We koesteren en we ontvangen genadig. We hebben een levendigheid die door ons lichaam pulseert. Het heilige vrouwelijke zit in jou; ze is in ieder van ons’.

~Natalie Southgate~

The Divine Feminine Flow Dance 

De Divine Feminine Flow Dance is een sensuele, heilige Inner Journey Dance, om je eigen ware aard, je essentie, je vrouwelijke wijsheid te vinden, je codes te activeren, trauma’s en blokkades of gedachten los te laten die je niet langer dienen.

Je zult bloeien in je Magische Goddelijke Licht. Je voedt je heilige sensuele liefhebbende Body, Mind en Soul.
Met de Mother Drum Journey Activation veranker je je baarmoeder in het baarmoederhart van de aarde en ontvang je de scheppingscodes van Moeder Aarde zelf. Ik geef je een reis naar binnen in een mysterieus rijk waar je heen gaat door een reeks diepe inwijdingen - van duisternis naar licht. Je gaat een kwantumverschuiving ervaren in je vermogen om in de flow te komen, je ideeën tot leven te brengen, je eigen Creatrix te zijn.

Ik fluister door bloemen, geuren en symbolen in een Heilige Ruimte. Een taal die mij bekend voorkomt. Hiervoor kwam een ​​spirituele boodschap tot mij. Op een dag terwijl ik een sjamanistische reis maakte, zag ik een prachtige spirituele vrouw met lang zwart haar, een bloemenkroon, ze droeg een witte lange tempeljurk. Ze kwam naar me toe en noemde zichzelf Moeder Aarde GAIA. Ze was omringd met bloemen, dieren, vlinders, kolibries en een gouden licht. Plots omhelsde ze me en zei: "Dochter, eindelijk ben je thuis en mag jij je schoonheid en licht in deze wereld brengen zodat alles kan bloeien en groeien in liefde."

De Beauty’s Way van de goddelijke vrouwelijke stroom is niet alleen hoe we het evenwicht op planeet aarde gaan herstellen, maar ook hoe we een nieuw tijdperk van overvloed gaan zaaien gebaseerd op wederkerigheid, synarchie en regeneratieve co-creatie ten voordele van iedereen. Als jij je overgeeft aan de intelligentie van je ziel, dan geeft jij je over aan de intelligentie van het universum. Dat is dezelfde kracht die planeten in hun baan houdt, de zee doet veranderen van eb naar vloed en de bomen en bloemen doet groeien en bloeien. En dit alles begint bij jou, jouw hoogste expressieve zielsdoel.

De Divine Feminine Flow Dance is een holistische dans waarin we de vrouwelijke kracht en oude wijsheid omarmen in onze zelfhelende lichamen. Helen, vieren en eren van onze vrouwelijke goddelijke lichamen, emoties, geest en ziel. Verbinden met onze baarmoeder & hart en moeder Gaia. Duik diep in de wijsheid van onze oude vrouwelijke Kennis. Onze frequentie verhogend,  magnetisch zijn en onze zielenbestemming aantrekken.

We zullen dansen en zingen in een prachtige heilige ruimte met een bloemenmandala, geuren en altaar. Onze harten verbinden zich met elkaar, Gaia en het Universum door middel van rituelen en ceremonies. Gronden, ademen, geluiden makend en chanten. We zullen vrije geesten zijn, lachen, liefhebben en genieten van elk moment van ons leven.

Ik ben zo enthousiast om je deze krachtige Divine Feminine Flow Dance te brengen, verhalen, tips en tools te delen om je te helpen meer comfort te brengen in je meest

authentiek levendig Zelf. Je magie en schittering zijn op dit moment zo nodig. Om deze wereld mooier en beter te maken, heeft Gaia ons nodig. Sta op en ontwaak de godin in jou.  Rise and Awaken The Goddess

Much love and blessings
Brigitte 
♥️