Heart to Heart Soul to Soul

Shamanic Massage Ritual Healing


Een heerlijke magische massage ritual Healing voor jou onder begeleiding van de mystieke klanken van mijn drum, een heerlijke massage ondergaan om jezelf weer op te laden, om je levensenergie weer vrijelijk te doen laten stromen en jezelf weer liefdevol te omarmen. 

We gaan ons verbinden met de 4 Big Spirits, Erlik, Umai, Ulgen en Tengri om de balans & harmonie in je lichaam te herstellen. Je voelt de magische mystieke krachten van het universele licht & liefde langzaam terugkomen in je lichaam en ziel. 

Ben jij toe aan deze liefdevolle verrijkende ervaring voor jezelf van 75 minuten? Wil je een heerlijk durende massage en een heerlijke thee ceremonie om jezelf helemaal spiritueel open te stellen? 

Kosten € 60,00

Soul Retrieval

Een Soul Retrieval is het volledig afdalen in je ziel, de oorspronkelijke verwonding zoeken in de ziel die er voor gezorgd heeft dat je bent afgeweken van je lotsbestemming. Je gaat ontdekken welke zielscontracten je bent aangegaan en met welke verplichtingen je hebt toegestemd. 
Als je deze weg gevonden hebt kan je terugkeren naar het geheelde zielsdeel met al zijn levenskracht. 
Hoe dieper je gaat graven in het onbewuste hoe meer er van je creativiteit en goddelijkheid naar boven komt. Hoe meer je een voller leven kunt gaan leven. 


Eagle Vision

Flying Free, Wings spread, Leadership, Freedom and Strenght

🌿


Geboren onder het gesternte Tweelingen, het element Air en de Volle Maan, voel ik alles aan wat er om mij heen gebeurd. Het element Air heeft een sterke connectie met alles wat er op de luchtstroom beweegt en door bewogen wordt, wij ademen lucht en zonder lucht is er geen leven mogelijk. Net als de The Eagle en the Air zijn zij intens met elkaar verbonden. In het Sjamanisme staat the Eagle voor vision, hij overziet alles en daardoor ziet hij het groter geheel. Door mijn gevoeligheid wordt alles wat ik niet kan zien mij door bijzondere Hogere krachten, gidsen, leermeesters ingegeven om mijn visie compleet te maken. 

.

Sacred Shamanic Altar

Soul of Light

My Passion is to share my love for Yoga and Dance, all my Experiences, Knowledge and Wisdom. Explore and get inspired to awaken in your Power and Soulsdestiny. Feeling the flow of Joy, Lovefulness and Gratitude for Life itself. 

Brigitte