Heart to Heart Soul to Soul 

DNA Frequencies

The Genetic Seeds of your Soul

Nieuwe Aarde-frequenties 

Het universum is energie! De aarde is energie, niet alleen in vorm, ook in haar totaliteit. Zij maakt deel uit van het universum. 

Wij, mensen en alle levende wezens leven op haar en haar trillingsfrequentie is op dit moment aan het verhogen. Hoe komt dat?


Het vissentijdperk hebben wij in 2012 achter ons gelaten en nu zijn wij in het aquariustijdperk terecht gekomen. Het vissentijdperk was voornamelijk rationaliteit bij de mens en dat merk je aan bijvoorbeeld 

afhankelijkheid, macht, controle, dualiteit, eigenbelang, geld, hebzucht, lijden en gescheidenheid. Voornamelijk de linkerhersenhelft van de mens hield zich hiermee bezig en wat de linkerhersenhelft niet meer kon bevatten werd in een externe drive gestoken, de computer. Iedereen heeft op het moment een computer, gsm, etc. ook wel het informatica tijdperk genoemd. Door onze welvaart hebben wij de aarde langzaam opgebruikt door ontbossing, vervuiling van de lucht, de oceanen, verstedelijking, aantasten van het dierenrijk. Maar de aarde is ook een zelfhelend organisme en weet intuïtief precies wat het moet doen. Overal zien wij het bewijs dat de aarde zichzelf aan het healen is bijvoorbeeld het weer, ziektes of gedrag van mensen, chaos. Wereldwijd zijn wij, mensen, nu gaan beseffen dat het zo niet verder kan en anders moet, door samen te werken, herstellen en weer liefdevol worden. 

Het aquariustijdperk

Het aquariustijdperk oftewel het Watermantijdperk betekent grote veranderingen, want deze energie heeft nu als doel liefde, eenheid, harmonie, vergeving en vrijheid. 

Naast deze overgang speelt het kosmische aspect natuurlijk ook een grote rol, dat waar kosmische cyclussen eindigen en ook weer opnieuw beginnen. Juist door al deze veranderingen zorgen ervoor dat de trillingsfrequentie van de aarde gaat verhogen. Hierdoor komen de mensen in een intensief transformatieproces, want de mens heeft namelijk dezelfde 

trillingsfrequentie als dat van de aarde. Blijven wij in onze eigen lage trilling, dan raken we fysiek, emotioneel en geestelijk uit balans.  Hierdoor kan je gaan worstelen met thema’s waarvan je dacht dat je deze al had losgelaten. Het is belangrijk om deze te verwerken, te helen en los te laten. Want hoe hoger je energie en bewustzijn wordt, hoe lichter jij je voelt en over kan gaan naar de nieuwe aarde-frequentie. 


DNA-frequenties 


 

Frequencies

 My Passion is to share my love for Yoga and Dance, all my Experiences, Knowledge and Wisdom. Explore and get inspired to awaken in your Power and Soulsdestiny. Feeling the flow of Joy, Lovefulness and Gratitude for Life itself. 

Brigitte