Heart to Heart Soul to Soul 

Behandelingen

Reiki 

Bij een Reiki behandeling neem je plaats op de massagetafel of stoel. Dat ligt eraan wat de klachten zijn. En zorg je ervoor dat je makkelijk zittende kleding draagt. Kleding is geen belemmering voor het ontvangen van de universele energie. Ik leg mijn handen op diverse plekken van het lichaam (hoofd, nek, buik, rug, benen, knieën en voeten) en de energie zal via mijn handen in jouw lichaam stromen. Wil je liever niet aangeraakt worden? Geef dat dan van tevoren aan, want ik kan ook mijn handen een paar centimeter boven je lichaam houden.

Elke cliënt ervaart de Reiki energie anders. De een voelt mijn handen warm worden of juist koud, de ander kan een tinteling voelen of soms voel je tijdens de behandeling helemaal niets, maar komt dat pas een paar uur of dagen later. Reiki energie werkt namelijk door. 
Het is daarom belangrijk om na de behandeling veel water te drinken om de afvalstoffen te verwijderen. 

 Na een behandeling voelt iedereen zich meestal een stuk rustiger en meer ontspannen. Tijdens of na de behandeling kunnen allerlei emoties naar boven komen, zoals blijheid, verdriet of boosheid. Laat het gewoon komen, want dat is wat juist los moet komen. 


Reiki heeft meer effect bij meerdere behandelingen om je klacht goed aan te kunnen pakken. Na de eerste behandeling kan ik inschatten hoeveel Reiki-behandelingen je nodig hebt. We maken dan een afspraak over de hoeveelheid en frequentie van de behandelingen. 

Je kan natuurlijk ook gewoon komen om heerlijk te ontspannen of om jezelf op te laden. Dan kan een eenmalige afspraak maken natuurlijk ook. 

Een behandeling duurt tussen de 60 en 70 minuten, inclusief voor- en nagesprek, en kost € 60,00. 

De stoelbehandeling duurt 45 minuten inclusief gesprek en kost € 45,00.

Wil je een persoonlijke Reiki behandeling? Dan stuur ik je een intakeformulier en behandelovereenkomst toe. Kom je alleen voor ontspanning of éénmalige  behandeling dan heb je deze formulieren niet nodig.

Reiki op afstand 

Reiki op afstand, is al wat het woord zegt. Het is niet zoals bij de persoonlijke behandeling, een fysieke benadering.  Reiki op afstand kan net zo goed werken als bij een persoonlijke behandeling. Het heeft dezelfde voordelen als reiki in de praktijk. De behandeling helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied.


Er zijn gewoon momenten dat het voor iemand niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, maar wel Reiki nodig heeft. 

Reiki op afstand kan dus ingezet worden bij bijvoorbeeld:

 • Als iemand erg ziek is of in het ziekenhuis ligt
 • Examens of sollicitaties hebt
 • Je reistijd naar de praktijk duurt langer dan de sessie 
 • Het erg moeilijk is om een bezoek te brengen door bijvoorbeeld je werk of omdat het het dagritme van je kind teveel wordt verstoort.

Als je graag Reiki op afstand wilt ontvangen, dan maak je met mij een afspraak. Ik heb daar voor nodig jouw naam, je geboortedatum, je woonplaats en een recente foto, waar je natuurlijk alleen op staat. Deze gegevens heb ik nodig, zodat ik zeker weet dat ik op jou ga afstemmen als ik ga beginnen met de Reiki op afstand.


Dan spreken we vervolgens af, of

 • een datum en een tijdstip, wanneer het voor jou een rustig moment is om de Reiki te ontvangen en te voelen.
 • of ik stuur de Reiki dagelijks voor een gewenste periode zonder een tijdstip af te spreken. 

Net als bij een persoonlijke behandeling is het aantal behandelingen dat je nodig hebt, afhankelijk van je klacht en/of wat je wilt aanpakken. 

En net als bij een persoonlijke behandeling kan je ook een éénmalige behandeling boeken. 


De reiki op afstand behandeling duurt zolang ik voel wat jij nodig hebt en kost € 25,00.

Shamanic Reiki

Wat is Sjamanistische Reiki en wat is het verschil tussen Sjamanisme en Reiki? 

Sjamanisme bestaat uit het maken van trancereizen naar het onderbewustzijn van een individu en naar het kosmische collectief om informatie op te halen met behulp van Nature, Spirits en Ancestors. 

Reiki is Universele Levenskracht Energie en een stroom van energie die alle levende wezens met elkaar verbindt. 

Omdat we constant omgaan met energieën buiten de onze, kunnen zowel positieve als negatieve energieën onze chakra's (energetische wielen) binnenkomen. Wanneer echter negatieve energie ons Chakra-systeem binnenstroomt, wordt ons Licht vervormd, en als één Chakra uit balans is, raken ze allemaal uit balans.

Reiki gebruikt Universal Life Force Energy en Nature Spirit Energy om Licht terug te brengen in het energetische systeem van een individu om gezondheid en vitaliteit te verbeteren.

 

De behandeling van een Shamanic Reiki is net als bij de Reiki behandeling een persoonlijke en fysieke benadering. Je draagt makkelijke kleding of waar jij je fijn in voelt,  zodat je comfortabel kan liggen. De Sacred Space waar je in ligt wordt, voordat de sessie begint, is gereinigd van alle energieën, zodat ze puur en sereen aanvoelt 


Wat kan je verwachten:

 • Voordat de sessie mag je een intentie plaatsen door een resonantie kaart te trekken. Deze intentie gebruik je tijdens de hele sessie waar jij het nodig hebt. 
 • Met de drum begeleid ik je naar een diepere verbinding naar je lichaam met behulp van je ademhaling, zodat je in een meditatieve staat bent en klaar om te ontvangen
 • Je ervaart tijdens de sessie verschillende sensaties, zoals emoties, pijn, verdriet, trauma’s of beelden. Laat het maar komen zoals het is. Door ernaar te kijken en er Licht aan te geven laat je het los. Alles is goed, je krijgt op dat moment precies wat je nodig hebt
 • Ondertussen begeleid ik intuïtief de energie naar je lichaam met of zonder fysieke aanraking. 
  Of gebruik ik kristallen, essentiële oliën of geluid door bijvoorbeeld drum of klankschaal
 • Na de sessie bespreken we wat je hebt ervaren en geef ik je tips & tools die je verder kunnen helpen op je pad.  Of hoe je de energie nog dieper kan laten integreren na de sessie


Sjamaan betekent “degene die weet of degene die in het donker ziet”

Het “zien” is dus intuïtief en dit is dus waar Shamanic Reiki straalt want het is één van de belangrijkste tool van de sjamaan. 

Wat heb ik van je nodig? Je openheid en bereidheid om deze magische helende ervaring te ontvangen. 


Een behandeling duurt 90 minuten, inclusief voor- en nagesprek, en kost 
€ 110,00

Kundalini Reiki

De Kundalini energie is de grootste bron van creativiteit en bewustwording. Kundalini Reiki geeft een veilige manier van het laten ontwaken van deze energie. Kundalini energie wordt vaak gezien als het spiritueel ontwaken, we denken dan aan een goede verbinding met de bovenste chakra’s en de bronenergie en onze kern en kracht in de wortelchakra. Als beide energiestromen optimaal stromen, de bron energie van bewustzijn naar beneden en de aarde Kundalini energie naar boven, dan ben je optimaal spiritueel verbonden. De Kundalini Slang oftewel de Kundalini Spiral ligt opgerold in het bekkensysteem bij ons stuitje. Van nature stroomt de Kundalini energie in licht mate van beneden naar boven en start bij de Wortelchakra of stuitchakra ( vitaliteit, veiligheid, energie). Het opstijgen van de Kundalini energie door de chakra’s, die ook doorstroomt naar de aura, moet geleidelijk gebeuren omdat het met een sterke kracht gepaard kan gaan. Heftige emoties en ervaringen komen los zodra de blokkades doorbroken worden. 

Welke Kundalini behandelingen zijn er? 

DNA Reiki

Deze energievorm heeft de mogelijkheid om ons DNA-strengen  te genezen en te helen, oftewel onze bouwstenen of blauwdrukken. (DNA is de drager van erfelijke informatie. Het bevat de code voor de opbouw van het wezen. Ieder wezen heeft een unieke DNA-samenstelling) We zijn door deze Reikivorm in staat negatief geërfde genen en ziekten te helpen helen.

Het effect kun je al merken na ongeveer 3 weken. 

​Diamant Reiki

Er wordt een etherische diamant geplaatst in je kruinchakra. Dit zorgt ervoor dat de Reiki-energie de kracht en de karakteristieken van een diamant krijgt. Het is een sterke energie die alles heelt wat hij tegen komt,  zolang er geen onopgelost thema achter zit. Deze ultieme Kundalini Reiki vorm versterkt de kracht van jouw Kundalini- energie waardoor je energieveld wordt versterkt en je chakra’s in balans komen.

Kristal Reiki

We hebben allemaal verspreid in ons lichaam kleine restanten of ophopingen van kristallen. Dit zijn overblijfselen van trauma’s (lichamelijk of geestelijk) die hebben plaatsgevonden, gedurende ons hele leven. 
Iedere keer als we worden blootgesteld aan een trauma vormt zich een microscopisch klein kristal. Zo’n trauma kan van alles zijn; van gebroken arm, een kneuzing na een val, maar ook verdriet of verlies van een dierbare. Als bijvoorbeeld iemand zijn arm breekt, waar zich een klein kristal om de verborgen herinnering vormt en de gevoelens die je ervoer tijdens en vlak na het trauma vast te houden.

Als er geen verdere onopgeloste problemen of gevoelens zijn achter zo’n trauma kunnen de kristallen opgelost en geheeld worden. Een complete Kristal Reiki sessie bevat altijd 2 behandelingen van elk 15 minuten.

Geboortetrauma Reiki

​Het zwaarste en een ingrijpend trauma is geboren worden.
Waar je van de veilige, zachte, warme, baarmoeder plotseling in een koude, lawaaierige omgeving terechtkomt. Om dit trauma te verlichten en op te lossen, heb je deze specifieke vorm van energie of Reiki nodig. 

Vorige levens Reiki

Deze Reikivorm heelt blokkades gevormd door vorige levens. We nemen altijd bepaalde situaties mee uit ons vorige leven wat nog niet is verwerkt. Door vorig leven Reiki toe te passen zal het in dit leven verwerkt worden zodat de blokkade zal verdwijnen. Voor 1 complete behandeling worden 3 sessies gegeven van ongeveer 3 tot 5 minuten. 

Lokatie Reiki

Zoals er banden zijn tussen mensen die dichtbij je staan bestaat er ook een band tussen jou en mensen die je minder goed kent, of tussen jou en bepaalde plaatsen, zelfs tussen jou en de aarde. Net zoals er karmische banden zijn. Deze banden maken ons zwaar en hebben daardoor een negatief effect op onze lichaam en geest.

Crystal Healing & Reiki