Heart to Heart Soul to Soul 

Behandelingen

Reiki 

Bij een Reiki behandeling neem je plaats op de massagetafel of stoel. Dat ligt eraan wat de klachten zijn. En zorg je ervoor dat je makkelijk zittende kleding draagt. Kleding is geen belemmering voor het ontvangen van de universele energie. Ik leg mijn handen op diverse plekken van het lichaam (hoofd, nek, buik, rug, benen, knieën en voeten) en de energie zal via mijn handen in jouw lichaam stromen. Wil je liever niet aangeraakt worden? Geef dat dan van tevoren aan, want ik kan ook mijn handen een paar centimeter boven je lichaam houden.

Elke cliënt ervaart de Reiki energie anders. De een voelt mijn handen warm worden of juist koud, de ander kan een tinteling voelen of soms voel je tijdens de behandeling helemaal niets, maar komt dat pas een paar uur of dagen later. Reiki energie werkt namelijk door. 
Het is daarom belangrijk om na de behandeling veel water te drinken om de afvalstoffen te verwijderen. 


Na een behandeling voelt iedereen zich meestal een stuk rustiger en meer ontspannen. Tijdens of na de behandeling kunnen allerlei emoties naar boven komen, zoals blijheid, verdriet of boosheid. Laat het gewoon komen, want dat is wat juist los moet komen. 

Reiki heeft meer effect bij meerdere behandelingen om je klacht goed aan te kunnen pakken. Na de eerste behandeling kan ik inschatten hoeveel Reiki-behandelingen je nodig hebt. We maken dan een afspraak over de hoeveelheid en frequentie van de behandelingen. 

Je kan natuurlijk ook gewoon komen om heerlijk te ontspannen of om jezelf op te laden. Dan kan een eenmalige afspraak maken natuurlijk ook.

Een behandeling duurt tussen de 60 en 70 minuten, inclusief voor- en nagesprek, en kost
€ 60,00.
De stoelbehandeling duurt 45 minuten, inclusief gesprek en kost € 45,00.

Wil je een persoonlijke Reiki behandeling? Dan stuur ik je een intakeformulier en behandelovereenkomst toe. Kom je alleen voor ontspanning of éénmalige  behandeling dan heb je deze formulieren niet nodig. 

Reiki op afstand 

Reiki op afstand, is al wat het woord zegt. Het is niet zoals bij de persoonlijke behandeling, een fysieke benadering.  Reiki op afstand kan net zo goed werken als bij een persoonlijke behandeling. Het heeft dezelfde voordelen als reiki in de praktijk. De behandeling helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied.


Er zijn gewoon momenten dat het voor iemand niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, maar wel Reiki nodig heeft. 

Reiki op afstand kan dus ingezet worden bij bijvoorbeeld:

 • Als iemand erg ziek is of in het ziekenhuis ligt
 • Examens of sollicitaties hebt
 • Je reistijd naar de praktijk duurt langer dan de sessie 
 • Het erg moeilijk is om een bezoek te brengen door bijvoorbeeld je werk of omdat het het dagritme van je kind teveel wordt verstoort

Als je graag Reiki op afstand wilt ontvangen, dan maak je met mij een afspraak. Ik heb daar voor nodig jouw naam, je geboortedatum, je woonplaats en een recente foto, waar je natuurlijk alleen op staat. Deze gegevens heb ik nodig, zodat ik zeker weet dat ik op jou ga afstemmen als ik ga beginnen met de Reiki op afstand.

Dan spreken we vervolgens af, of

 • een datum en een tijdstip, wanneer het voor jou een rustig moment is om de Reiki te ontvangen en te voelen.
 • of ik stuur de Reiki dagelijks voor een gewenste periode zonder een tijdstip af te spreken. 

Net als bij een persoonlijke behandeling is het aantal behandelingen dat je nodig hebt, afhankelijk van je klacht en/of wat je wilt aanpakken. En net als bij een persoonlijke behandeling kan je ook een éénmalige behandeling boeken. 

De reiki op afstand behandeling duurt zolang ik voel wat jij nodig hebt en kost € 25,00.

Shamanic Reiki

Wat is Sjamanistische Reiki en wat is het verschil tussen Sjamanisme en Reiki? 

Sjamanisme bestaat uit het maken van trancereizen naar het onderbewustzijn van een individu en naar het kosmische collectief om informatie op te halen met behulp van Nature, Spirits en Ancestors. 

Reiki is Universele Levenskracht Energie en een stroom van energie die alle levende wezens met elkaar verbindt. 

Omdat we constant omgaan met energieën buiten de onze, kunnen zowel positieve als negatieve energieën onze chakra's (energetische wielen) binnenkomen. Wanneer echter negatieve energie ons Chakra-systeem binnenstroomt, wordt ons Licht vervormd, en als één Chakra uit balans is, raken ze allemaal uit balans.

Reiki gebruikt Universal Life Force Energy en Nature Spirit Energy om Licht terug te brengen in het energetische systeem van een individu om gezondheid en vitaliteit te verbeteren.


De behandeling van een Shamanic Reiki is net als bij de Reiki behandeling een persoonlijke en fysieke benadering. Je draagt makkelijke kleding of waar jij je fijn in voelt,  zodat je comfortabel kan liggen. De Sacred Space waar je in ligt wordt, voordat de sessie begint, is gereinigd van alle energieën, zodat ze puur en sereen aanvoelt 

Wat kan je verwachten:

 • Voordat de sessie mag je een intentie plaatsen door een resonantie kaart te trekken. Deze intentie gebruik je tijdens de hele sessie waar jij het nodig hebt. 
 • Met de drum begeleid ik je naar een diepere verbinding naar je lichaam met behulp van je ademhaling, zodat je in een meditatieve staat bent en klaar om te ontvangen
 • Je ervaart tijdens de sessie verschillende sensaties, zoals emoties, pijn, verdriet, trauma’s of beelden. Laat het maar komen zoals het is. Door ernaar te kijken en er Licht aan te geven laat je het los. Alles is goed, je krijgt op dat moment precies wat je nodig hebt
 • Ondertussen begeleid ik intuïtief de energie naar je lichaam met of zonder fysieke aanraking. 
  Of gebruik ik kristallen, essentiële oliën of geluid door bijvoorbeeld drum of klankschaal
 • Na de sessie bespreken we wat je hebt ervaren en geef ik je tips & tools die je verder kunnen helpen op je pad.  Of hoe je de energie nog dieper kan laten integreren na de sessie


Sjamaan betekent “degene die weet of degene die in het donker ziet”

Het “zien” is dus intuïtief en dit is dus waar Shamanic Reiki straalt want het is één van de belangrijkste tool van de sjamaan. 

Wat heb ik van je nodig? Je openheid en bereidheid om deze magische helende ervaring te ontvangen. 


Een behandeling duurt 90 minuten, inclusief voor- en nagesprek, en kost € 110,00

Kundalini Reiki


Crystal Healing & Reiki